Reservér nu på 4250 0474

Om Helsegården

Et Bed & Breakfast siden 1980'erne
Helsegården har eksisteret siden 1980´erne. Dengang blev den gamle hestestald og førstesalen ombygget til Bed and Breakfast. Stedet er besøgt af mange gennem årene, hvilket gæstebogen vidner om.
Historie

Helsegårdens starter op med nyt værtspar

I Maj 2016 overtog det nye værtspar gården. Jesper og Lene B. Fruerboel sætter hyggen i højsædet. Friskbagt brød og friske blomster er en naturlig ting her på Helsegården. Vi arbejder på at blive selvforsynende med både æg og grøntsager, og på sigt også med kød.

Trænger du til en god afslappende ferie, er Helsegården det perfekte sted for dig og din familie.

Om Helsegården

Kør ind i en helt ny tidsalder

På gården er der mulighed for at hilse på vores geder, grise, heste, hunde, katte eller papegøjer. Når du kommer til gården, er det som at køre ind i en helt ny tidsalder. Morten Korch levede ikke forgæves, hvilket tydeligt ses allerede når bilen parkeres på den afmærkede gratis parkeringsplads.

Gårdspladsen er belagt med pigsten og sprossede små vinduer møder en. Fra terrassen eller altanen er der den skønneste udsigt til haven med kæmpe rhododendron i mange farver, samt den utroligt smukke Arrild Kirke.

En uforglemmelig oplevelse

Helsegårdens Klinik

På Helsegården er også en klinik, hvor der er mulighed for massage mm. Der er også mulighed for stress samtaler og wellness massage. Læs mere om vores klinik og se vores priser øverst under fanen "Klinik" eller klik herunder.

Se mere her